Siirry sisältöön

Kirjoittajat

Tällä sivulla on tietoa blogin kirjoittajista. Kirjoittajien tiedot lisätään, kun he kirjoittavat blogiin ensimmäisen artikkelinsa.

REILUN KAUPAN EDISTÄMISYHDISTYS

Janne Sivonen on Reilun kaupan edistämisyhdistyksen toiminnanjohtaja.
Pirjo Virtaintorppa Pirjo Virtaintorppa oli Reilun kaupan edistämisyhdistyksen toiminnanjohtaja (2008 – 2011).
Saara Manelius työskentelee Reilun kaupan edistämisyhdistyksessä projektisuunnittelijana.
Jatta Makkula on Reilun kaupan edistämisyhdistyksen markkinointikoordinaattori. Hän kirjoittaa esimerkiksi Reilun kaupan sertifiointimerkistä.
Sonja Vartiala työskenteli Reilun kaupan edistämisyhdistyksen järjestö- ja kuntayhteyksien päällikkönä. Hän kirjoitti kuluttamiseen ja vapaaehtoistyöhön liittyvistä kysymyksistä.

REILUN KAUPAN LÄHETTILÄÄT

Virpi Hämeen-Anttila toimi Reilun kaupan lähettiläänä vuonna 2010. Hän kirjoittaa kuulumisiaan Reilun kaupan lähettilään arjesta.
Wilson Kirwa toimi Reilun kaupan lähettiläänä vuonna 2010. Hän kirjoittaa kuulumisiaan Reilun kaupan lähettilään arjesta.
Pentti Arajärvi toimi Reilun kaupan lähettiläänä vuonna 2008. Hän kirjoittaa muun muassa julkisten hankintojen eettisyydestä.
Erkki Toivanen toimi Reilun kaupan kunnialähettiläänä. Hän kirjoitti blogiimme kuulumisiaan maailmalta, erityisesti kotikaupungistaan Lontoosta.

REILUN KAUPA YSTÄVÄT

Johanna Harjunpää on etnologi, humanisti, aktivisti, feministi,
realisti ja ikuinen optimisti. Hän on Eeettisen kaupan puolesta ry:n
jäsen ja Reiluttaja jo vuodesta 2009.

KANSAINVÄLISET KUMPPANIT

Yorokamu Abainenamar on ugandalainen Reilun kaupan kahvin ja teen tuottaja. Hän toimi Afrikan Reilun kaupan tuottajien verkoston African Fairtrade Networkin puheenjohtajana helmikuuhun 2010. Abainenamar alkaa syksyllä 2010 kirjoittaa viljelijöiden elämästä Afrikassa.
Edwin Melo (kuva: Annika Aho) Edwin Melo P. on ecuadorilainen banaaninviljelijä El Guabon osuuskunnasta. Edwin viljelee Suomessa myytäviä Reilun kaupan banaaneita ja kirjoittaa blogiin omasta arjestaan.
Tuulia Syvänen työskentelee operatiivisena johtajana Reilun kaupan kansainvälisessä yhteistyöjärjestössä FLO:ssa (Fairtrade Labelling Organizations International) Bonnissa. Ennen nykyistään työtään hän toimi Reilun kaupan edistämisyhdistyksen toiminnanjohtajana. Syvänen kirjoittaa tässä blogissa Reilun kaupan kansainvälisistä kuulumisista.
Mainokset
%d bloggers like this: